Uniek plan middenin historisch Muiden

het-plan-1.jpg

Het plan

In totaal worden er 3 vrije kavels direct aan de Vecht, 3 monumentale renovatiewoningen en 51 luxe koopwoningen gerealiseerd, variërend van vrijstaande werfhuizen met tuin, werfhuizen aan het binnenplein, stadswoningen, appartementen en penthouses. Ruime woningen met prettige buitenruimtes en mogelijkheid tot privé ligplaats voor de deur. Parkeren gebeurt voornamelijk ondergronds in een ruime garage. De woningen zijn ontworpen voor een optimale beleving van de omgeving. Het streven naar maximale privacy staat het zicht op het Muiderslot, de Vecht en de kleurrijke Herengracht niet in de weg. Het terrein als geheel ademt de industriële sfeer van de scheepswerf die het was en maakt gelijktijdig onmiskenbaar deel uit van het historische Muiden.

het-plan-2.jpg

Drie fases

Fase 1 is reeds in verkoop: drie vrije kavels van ca. 262 m2, 314 m2 en 591 m2 en twee monumentale renovatiewoningen van ca. 185 m2 en ca. 217 m2. De verwachte verkoop van Fase 2 staat gepland in het tweede kwartaal van 2021, Fase 3 staat gepland in het vierde kwartaal van 2021. Bekijk het aanbod via onderstaande button (de koopprijzen voor de woningen in Fase 2 en 3 zijn nog indicatief).

Vind uw woning
plankaart_fases.png
DeWerfbijdeSluisinMuiden_Overzichtsfoto.jpg

autoluw binnenterein

Het binnenterrein van de werf wordt autovrij en fietsluw. Op verschillende plekken worden relikwieën van de oude werf geplaatst en de kade wordt een nieuwe ontmoetingsplek. Een fijne plek waar u onder het genot van een goed glas wijn naar de passerende bootjes kunt kijken of ouderwets kunt flaneren. In het ontwerp van het binnenterrein is veel aandacht besteed aan de overgang van privé naar openbaar. Er is voor gezorgd dat de buitenruimte onderdeel wordt van de gemeenschap en iedereen kan genieten, zonder dat bewoners er hinder van ondervinden.

Breed aanbod

De in totaal 57 werfhuizen, renovatiewoningen, stadswoningen, appartementen en penthouses hebben een eigen karakter, zijn evenals de oude scheepswerf net even anders dan de rest van het stadje, maar passen er tegelijkertijd perfect bij. De nieuwbouwwoningen krijgen een industrieel karakter met een moderne afwerking. Voor de bouw van de woningen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals koper, zink, staal, hout en glas. De woningen gaan een relatie aan met de omgeving, met het water, met Muiden. No-nonsens bouw, stoere grote gevelopeningen waarbij binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. Het wordt prachtig! Renoveert u liever een monumentaal werfhuis of wilt u een huis aan de Vecht bouwen naar eigen ontwerp, of via de onherroepelijke bouwvergunning? Dat kan ook. De kavels en renovatiewoningen kunt u al op korte termijn in eigendom hebben.

render_hetplan.jpg
plan_ligplaats.jpg

INTERESSE

 

Heeft u interesse in een kavel, werfhuis, stadswoning, renovatiewoning, appartement of penthouse, neem dan contact op met een van onze makelaars of meld u zich online aan.

 

Heeren Makelaars

Sander Bovenkerk &

Michiel Bogaards

020 470 2255

Nienaber Makelaars

Marie-Jose Exel & Ewoud Rehe

0294 417 118

 

Inschrijven