Uniek plan middenin historisch Muiden

kinderen_470x560.jpg

Het plan

In totaal worden er 3 vrije kavels direct aan de Vecht, 3 monumentale renovatiewoningen en 50 luxe koopwoningen gerealiseerd, variërend van vrijstaande werfhuizen met tuin, werfhuizen aan het binnenplein, stadswoningen, appartementen en penthouses. Ruime woningen met prettige buitenruimtes en mogelijkheid tot privé ligplaats voor de deur. Parkeren gebeurt voornamelijk ondergronds in een ruime garage. De woningen zijn ontworpen voor een optimale beleving van de omgeving. Het streven naar maximale privacy staat het zicht op het Muiderslot, de Vecht en de kleurrijke Herengracht niet in de weg. Het terrein als geheel ademt de industriële sfeer van de scheepswerf die het was en maakt gelijktijdig onmiskenbaar deel uit van het historische Muiden.

Tuin_bajonet-werfhuis_470x560.jpeg

Drie fases

In januari 2022 is de grootscheepse metamorfose van de voormalige Schoutenwerf officieel begonnen met het saneren van de grond langs de Vecht. De verkoop van Fase 2 is in volle gang en de bouw van Fase 1 en 2 zijn gestart. Er zijn nog enkele bijzondere woningen in Fase 2 beschikbaar. Bekijk het aanbod via onderstaande button. De start verkoop van Fase 3a staat gepland medio 2023.

BEKIJK DE WONINGZOEKER
plankaart_fases aug 2023.jpg

Scholtens Bouw Wognum

De woningen, parkeerkelder, terreininrichting en haven in Fase 2 worden gerealiseerd door Scholtens Bouw Wognum. Dit familiebedrijf uit Noord Holland staat inmiddels al 85 jaar garant voor visie en vakmanschap. Alle projecten zijn uniek, De Werf bij de Sluis in Muiden is exceptioneel. Scholtens Bouw is trots bouwpartner om deze nieuwbouwopgave met nostalgisch industrieel karakter in het oude centrum van Muiden te mogen verzorgen. De kwaliteit van het ontwerp en de materialisatie is hoogwaardig en duurzaam. Alle woningen uit Fase 2 worden gasloos met Energielabel A opgeleverd, waardoor bewoners genieten van een gelijkmatig verwarmde woning met vloerverwarming en koelmogelijkheden. De kopers binnen dit project wonen straks in bouwkunst, hier wordt erfgoed gebouwd. 

 

 

_DSC2179.JPG

autoluw binnenterrein

Het binnenterrein van de werf wordt autoluw, de kade wordt een nieuwe ontmoetingsplek. Een fijne plek waar u onder het genot van een goed glas wijn naar de passerende bootjes kunt kijken of ouderwets kunt flaneren. In het ontwerp van het binnenterrein is veel aandacht besteed aan de overgang van privé naar openbaar. Er is voor gezorgd dat de iedereen kan genieten, zonder dat bewoners er hinder van ondervinden. Er is een VR-tour gemaakt die u een goed beeld van dit fraaie binnenterrein geeft. Bekijk de 360 graden views op de site of maak een afspraak met de makelaar voor en VR-tour. 

Breed aanbod

De in totaal 56 werfhuizen, renovatiewoningen, stadswoningen, appartementen en penthouses hebben een eigen karakter, zijn evenals de oude scheepswerf net even anders dan de rest van het stadje, maar passen er tegelijkertijd perfect bij. De nieuwbouwwoningen krijgen een industrieel karakter met een moderne afwerking. Voor de bouw van de woningen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals koper, zink, staal, hout en glas. De woningen gaan een relatie aan met de omgeving, met het water, met Muiden. No-nonsens bouw, stoere grote gevelopeningen waarbij binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. Het wordt prachtig! 

B05-3_940x560.jpg
plan_ligplaats.jpg

INTERESSE

 

Heeft u interesse in een werfhuis, stadswoning, appartement of penthouse, neem dan contact op met een van onze makelaars of meld u zich online aan.

 

Heeren Makelaars

Sander Bovenkerk &

Michiel Floberg

020 470 2255

Nienaber Makelaars

Berndt van der Eijk & Ewoud Rehe

0294 417 118

 

Interesse

Bijzonder wonen aan het water