Een verhaal over bijzonder wonen.

Soling

2 geschakelde kavels
Koopprijs v.o.n. : van € 725.000 - € 875.000
Perceeloppervlak van ca. 262tot 314m²

Soling bestaat uit twee geschakelde kavels welke bereikbaar zijn via de bestaande poort. U vindt hier de perfecte combinatie van kleinschaligheid van de plek en weidsheid van de werf. Het vlak om te bebouwen ligt iets verschoven van elkaar, wat de privacy en de intieme sfeer vergroot. Vanuit de tuin van de ene kavel is de rest van de werf direct bereikbaar, terwijl de andere kavel iets meer verscholen ligt. Ondanks dat er aan de kant van de Hellingstraat een doorgang naar de werf is, heerst er dankzij de kiezels en het grind een privésfeer. Voor beide kavels is op aanvraag de onherroepelijke omgevingsvergunning beschikbaar.


K E N M E R K E N S O L I N G:

  • 2 kavels van ca. 262m²en 314m²
  • Levering aan koper van bouwrijpe grond
  • Eigen ontwerp of via onherroepelijke omgevingsvergunning
  • Tuin en privé aanlegsteiger
  • Parkeren O53: 1 parkeerplaats op eigen terrein, 1 parkeerplaats in de parkeergarage (additionele koopsom)
  • Parkeren O54: 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage (additionele koopsom)

Beschikbaarheid Downloads

Bouwnummer

Metrage

Koopprijs

Status

Plattegrond

O53 262m2 €725.000 Onder optie Bekijk plattegrond
Inspiratieplattegronden_Soling_O53.pdf
O54 314m2 €875.000 Onder optie Bekijk plattegrond
Inspiratieplattegronden_Soling.054.jpg
Brochure Kavels N - O download
Brochure Woningen Q download
Beeldkwaliteitsplan download
Overzicht kavelpaspoort fase 1 H26 - 36 download
Kavelpaspoort H36 - O54 download
Kavelpaspoort H34 - O53 download
Bestemmingsplan Schoutenwerf 1 download
Bestemmingsplan Schoutenwerf 2 download

HYPOTHEEKADVISEUR

De Kredieter en Rabobank zijn als hypotheekadviseur verbonden aan De Werf bij De Sluis in Muiden, een team van specialisten staat klaar om vrijblijvend en kosteloos uw mogelijkheden in kaart te brengen. 

Meld u hier aan voor een gratis oriëntatie bij de Rabobank 

AANMELDEN PROJECT

Heeft u interesse in een kavel of een renovatiewoning uit Fase 1 of juist in een van de woningen van Fase 2, neem dan direct contact op met de makelaars of meld u zich hieronder aan: Heeren Makelaars:  020 470 2255 of Nienaber Makelaars: 0294 417 118

Aanmelden
thumbnail_SOLING_vrijheid335x200_kavel.jpeg

Start verkoop: unieke kavels

24 april start de verkoop van 3 unieke kavels direct aan de vecht. U kunt een huis bouwen naar eigen ontwerp, of middels de onherroepelijke omgevingsvergunning. Uw woning is straks bereikbaar via de reeds bestaande poort. Een intieme plek die het gevoel van een woonhofje oproept. De kavel ligt direct aan de Vecht. Genieten direct aan het water op uw ruime terras en privé aanlegsteiger met uitzicht op de Vecht, de sluis en het Muiderslot. Op de kavel of in de parkeergarage (afhankelijk van het kavel) zijn er 2 parkeerplaatsen beschikbaar. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met een van onze makelaars of meld u zich online aan via de interessebutton.

Beeld1_Laser.nr 32.serre.jpg

Start verkoop monumentale renovatiewoningen

24 april start de verkoop van fase 1, een unieke kans om een monumentale werfwoning, met optie tot privé ligplaats, naar eigen smaak te renoveren. Het gaat om de voormalige magazijnwoning aan de Hellingstraat 28 uit 1849 en de directeurswoning op nummer 32 uit 1844. Twee karakteristieke woningen met oorspronkelijke details tijdens de renovatie behouden kunnen worden. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met een van onze makelaars of meld u zich online aan via de interessebutton.

Beeld3_vrijheid.jpg

Start Verkoop Fase 1 24 April

Zaterdag 24 april start de verkoop van Fase 1 van De Werf bij de Sluis in Muiden. Een unieke kans om een vrije kavel aan de Vecht te bemachtigen of een monumentale renovatiewoning aan de Hellingstraat. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de start verkoop? Schrijf u in via uw eigen woningdossier, of bel met een van onze makelaars voor een afspraak: 0294-417118 (Nienaber Makelaars) of 020 470 2255 (Heeren Makelaars). Zijn kunnen u desgewenst ook helpen met online inschrijven. 

Schermafbeelding 2021-04-23 om 11.56.16.png

Gratis oriëntatiegesprek voor uw hypotheek

Speciaal voor geïnteresseerden in project “De Werf bij de Sluis in Muiden” biedt Rabobank een gratis service aan. Voor het berekenen van uw financiële mogelijkheden of het begeleiden van uw hypotheekaanvraag staan Marloes van Oijen en Jennifer Vane dedicated voor u klaar. Marloes en Jennifer zijn zeer ervaren financieel adviseurs die nauw samenwerken met een team van specialisten om u passende financiële oplossingen te kunnen bieden. Uiteraard zijn Marloes en Jennifer ook goed op de hoogte van dit project én de verschillende woningen. Bel of WhatsApp Marloes (Tel 06 1014 29 75) of Jennifer (Tel 06 30 01 41 00) voor een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek voor uw hypotheek of andere vermogensvraagstukken. Zij helpen u hier graag bij! U kunt zich ook aanmelden via deze link: Gratis oriëntatie bij De Werf bij Muiden (rabobank.nl)

PHOTO-2021-04-14-17-13-45.jpg

Nienaber Makelaars aan boord

Het makelaarsteam van de Werf bij de Sluis in Muiden is uitgebreid met Marie-Jose Exel en Ewoud Rehe van Nienaber makelaars. Met vestigingen in Muiden, Weesp, Bussum en Almere weten zij alles van de wijken, de woningen, de lokale wet- en regelgeving en de lokale (bestemmings)plannen. Samen met Sander Bovenkerk en Michiel Bogaards van Heeren Makelaars staan zij klaar voor elke vraag en toelichting.