Een verhaal over bijzonder wonen.

Vrijheid

1 vrijstaande vrije kavel
Koopprijs v.o.n.: € 1.500.000
Perceeloppervlak ca. 591m²

Vrijheid is een riante kavel direct aan het water gelegen. U kunt een huis bouwen naar eigen ontwerp, of middels de onherroepelijke omgevingsvergunning (villa van ca. 270m²) Uw woning is straks bereikbaar via de reeds bestaande poort. Een intieme plek die het gevoel van een woonhofje oproept. De kavel ligt direct aan de Vecht. Genieten direct aan het water op uw ruime terras en privé aanlegsteiger met uitzicht op de Vecht, de sluis en het Muiderslot. Op de kavel kunt u twee parkeerplaatsen maken. Omgevingsvergunning is op aanvraag beschikbaar.

K E N M E R K E N V R I J H E I D:

  • Vrije kavel met perceeloppervlak van ca. 591m²
  • Levering aan koper van bouwrijpe grond
  • Eigen ontwerp of via onherroepelijke omgevingsvergunning
  • Tuin rondom en privé aanlegsteiger
  • Parkeren op eigen terrein / eventueel deels inpandig

Beschikbaarheid Downloads

Bouwnummer

Metrage

Koopprijs

Status

Plattegrond

N52 591m2 €1.500.000 Onder optie Bekijk plattegrond
Inspiratieplattegronden_vrijheid_N52.jpg
Brochure Kavels N - O download
Brochure Woningen Q download
Beeldkwaliteitsplan download
Overzicht Kavelpaspoort fase 1 download
Kavelpaspoort H32 - N52 download
Bestemmingsplan Schoutenwerf 1 download
Bestemmingsplan Schoutenwerf 2 download

HYPOTHEEKADVISEUR

De Kredieter en Rabobank zijn als hypotheekadviseur verbonden aan De Werf bij De Sluis in Muiden, een team van specialisten staat klaar om vrijblijvend en kosteloos uw mogelijkheden in kaart te brengen. 

Meld u hier aan voor een gratis oriëntatie bij de Rabobank 

AANMELDEN PROJECT

Heeft u interesse in een kavel of een renovatiewoning uit Fase 1 of juist in een van de woningen van Fase 2, neem dan direct contact op met de makelaars of meld u zich hieronder aan: Heeren Makelaars:  020 470 2255 of Nienaber Makelaars: 0294 417 118

Aanmelden
thumbnail_SOLING_vrijheid335x200_kavel.jpeg

Start verkoop: unieke kavels

24 april start de verkoop van 3 unieke kavels direct aan de vecht. U kunt een huis bouwen naar eigen ontwerp, of middels de onherroepelijke omgevingsvergunning. Uw woning is straks bereikbaar via de reeds bestaande poort. Een intieme plek die het gevoel van een woonhofje oproept. De kavel ligt direct aan de Vecht. Genieten direct aan het water op uw ruime terras en privé aanlegsteiger met uitzicht op de Vecht, de sluis en het Muiderslot. Op de kavel of in de parkeergarage (afhankelijk van het kavel) zijn er 2 parkeerplaatsen beschikbaar. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met een van onze makelaars of meld u zich online aan via de interessebutton.

Beeld1_Laser.nr 32.serre.jpg

Start verkoop monumentale renovatiewoningen

24 april start de verkoop van fase 1, een unieke kans om een monumentale werfwoning, met optie tot privé ligplaats, naar eigen smaak te renoveren. Het gaat om de voormalige magazijnwoning aan de Hellingstraat 28 uit 1849 en de directeurswoning op nummer 32 uit 1844. Twee karakteristieke woningen met oorspronkelijke details tijdens de renovatie behouden kunnen worden. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met een van onze makelaars of meld u zich online aan via de interessebutton.

Beeld3_vrijheid.jpg

Start Verkoop Fase 1 24 April

Zaterdag 24 april start de verkoop van Fase 1 van De Werf bij de Sluis in Muiden. Een unieke kans om een vrije kavel aan de Vecht te bemachtigen of een monumentale renovatiewoning aan de Hellingstraat. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de start verkoop? Schrijf u in via uw eigen woningdossier, of bel met een van onze makelaars voor een afspraak: 0294-417118 (Nienaber Makelaars) of 020 470 2255 (Heeren Makelaars). Zijn kunnen u desgewenst ook helpen met online inschrijven. 

Schermafbeelding 2021-04-23 om 11.56.16.png

Gratis oriëntatiegesprek voor uw hypotheek

Speciaal voor geïnteresseerden in project “De Werf bij de Sluis in Muiden” biedt Rabobank een gratis service aan. Voor het berekenen van uw financiële mogelijkheden of het begeleiden van uw hypotheekaanvraag staan Marloes van Oijen en Jennifer Vane dedicated voor u klaar. Marloes en Jennifer zijn zeer ervaren financieel adviseurs die nauw samenwerken met een team van specialisten om u passende financiële oplossingen te kunnen bieden. Uiteraard zijn Marloes en Jennifer ook goed op de hoogte van dit project én de verschillende woningen. Bel of WhatsApp Marloes (Tel 06 1014 29 75) of Jennifer (Tel 06 30 01 41 00) voor een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek voor uw hypotheek of andere vermogensvraagstukken. Zij helpen u hier graag bij! U kunt zich ook aanmelden via deze link: Gratis oriëntatie bij De Werf bij Muiden (rabobank.nl)

PHOTO-2021-04-14-17-13-45.jpg

Nienaber Makelaars aan boord

Het makelaarsteam van de Werf bij de Sluis in Muiden is uitgebreid met Marie-Jose Exel en Ewoud Rehe van Nienaber makelaars. Met vestigingen in Muiden, Weesp, Bussum en Almere weten zij alles van de wijken, de woningen, de lokale wet- en regelgeving en de lokale (bestemmings)plannen. Samen met Sander Bovenkerk en Michiel Bogaards van Heeren Makelaars staan zij klaar voor elke vraag en toelichting.