Aan de Vecht, dichtbij de stad

B05-4a-470x560.jpg

muiden unieke vestingstad

Muiden ligt op het scharnierpunt van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. Een levendige vestingstad tussen Amsterdam en het Gooi met bijzondere historische plekken, een charmante stadskern, gezellige terrasjes met uitzicht op de Groote Zeesluis, schitterende natuur en veel sportgelegenheden voor jong en oud. Ook er zijn er veel handige voorzieningen in de buurt voor de dagelijkse boodschappen of de opvang van kinderen. Ontdek Muiden nu zelf met onderstaande wandelroute.

 

Wandelroute
omgeving-2.jpg
card-1.jpg

wonen aan het water

De woningen liggen aan de rivier de Vecht: zeil richting het Markermeer of vaar met de boot naar de Amsterdamse Grachten of het Gooimeer.

 

card-2.jpg

natuurgebied

Het buitengebied en de polder liggen om de hoek: twee perfecte gebieden voor een wandeling of fietstocht.

card-3.jpg

historische stadskern

De rijke geschiedenis van Muiden is overal zichtbaar in de charmante historische stadskern; van het Muiderslot en de kazerne tot de karakteristieke aarden wallen en verdedigingsmuren.

 

card-4.jpg

gezellig centrum

Het charmante centrum met gezellige restaurants, bars en speciaalzaken ligt op loopafstand. Aan de rand van Muiden ligt Maxis Muiden, met o.a. een AH XL, Lidl, Etos, Nike Store, Gall & Gall en Hema.  

card-5.jpg

scholen & kinderopvang

Op loopafstand liggen een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en twee basisscholen. Middelbare scholen liggen op fietsafstand in Weesp en op IJburg.

card-6.jpg

sportverenigingen

Watersporters halen hun hart op, maar ook voor sporters die liever aan wal blijven zijn er genoeg opties in de buurt: van voetbal en tennis tot een manege en hockey.

omgeving-3.jpg

De Vecht: een intieme rivier
die geen dag hetzelfde is.

omgeving-4.jpg

Perfecte ligging

Muiden ligt perfect met aan de ene kant het schitterende Gooi en aan de andere kant Amsterdam. Dankzij de eigen afslag en de verbreding van de A1 ligt de stad dichterbij dan ooit. Per auto is het van Muiden naar Amsterdam maar tien minuten rijden. En ook met het openbaar vervoer kunt u vanuit Muiden alle kanten op. Met buslijn 110 bent u zo op het NS-station Weesp, in Muiderberg en Naarden en op het station Naarden-Bussum. Ook brengt deze bus u naar het P+R-terrein net buiten Muiden. Daar kunt u de bus nemen naar Amsterdam-IJburg, Amsterdam-Oost, Amsterdam Zuidoost, Weesp, Bussum, Huizen, Hilversum en Almere. Iedere 5 minuten vertrekt er een bus naar Amsterdam Amstel. Het P+R-terrein is ook per fiets bereikbaar. U bent er in vijf minuten.

omgeving-5.jpg

geniet van Amsterdam

Naar een mooie voorstelling in de Stadsschouwburg? Een lunchconcert in het Concertgebouw? Een voorstelling in Carré? Grasduinen bij Scheltema? Lekker lunchen met vrienden? Vanuit Muiden bent u zo in het centrum van Amsterdam. Per auto, maar ook op de fiets of met de boot.

omgeving-6.jpg

INTERESSE

 

Heeft u interesse in een werfhuis, stadswoning, renovatiewoning, appartement of penthouse, neem dan contact op met een van onze makelaars of meld u zich online aan. De makelaars zijn er om u van alle gewenste informatie te voorzien.

 

Heeren Makelaars

Sander Bovenkerk &

Michiel Floberg

020 470 2255

Nienaber Makelaars

Berndt van der Eijk & Ewoud Rehe

0294 417 118

 

Interesse

Bijzonder wonen aan het water