Een verhaal over bijzonder wonen.

Draak

4 Luxe werfwoningen
Van 278 tot 281 m2 woonoppervlakte


De vier zeer royale werfwoningen liggen direct aan de steiger. Uw boot kan dus letterlijk voor de deur liggen. De woningen hebben vrij uitzicht op het Muiderslot en op de bootjes die door de sluis gaan, met alle reuring die daarbij hoort. De combinatie van de luiken, lichte materialen en het gebruik van glas geven deze woningen hetzelfde karakter als de boothuizen die langs de Vecht liggen. De woonkamer ligt iets verdiept, wat een intieme sfeer creëert en een mooi contrast vormt met de levendigheid van het water.


K E N M E R K E N:
• 2 werfwoningen van 278 m2
• 2 werfwoningen van 281 m2
• 5 kamers
• 2 badkamers
• Terras met directe toegang tot steiger

Beschikbaarheid

Bouwnummer

Metrage

Vraagprijs

Beschikbaar

Plattegrond

K25 278m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Draak_K25_plattegrond.pdf
K26 281m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Draak_K26_plattegrond.pdf
K27 281m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Draak_K27_plattegrond.pdf
K28 278m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Draak_K28_plattegrond.pdf
Sfeerbrochure download
Plattegrondbrochure download
Siematic projectbrochure download
Piet Boon Draak download

HYPOTHEEKADVISEUR

De Kredieter is als hypotheekadviseur verbonden aan De Werf bij De Sluis in Muiden, een team van specialisten staat klaar om vrijblijvend en kosteloos uw mogelijkheden in kaart te brengen.

AANMELDEN PROJECT

Heeft u interesse in een van de woningen maar nog geen woningdossier aangemaakt, meldt u zich direct aan. Klik op onderstaande button en u kunt in één minuut een persoonlijk woningdossier aanmaken. Via het persoonlijk woningdossier houden wij u op de hoogte en kunt u zich bij start verkoop inschrijven voor een woning. 

Aanmelden
DeWerfbijdeSluisinMuiden_Overzichtsfoto.jpg

Maart start verkoop

Om een beter beeld te krijgen van de werfwoningen, appartementen en penthouses, zijn alle woningen online te bekijken op de woningaanbodpagina. Binnenkort zullen ook de prijzen bekend gemaakt worden en kunt u zich aanmelden voor de start verkoop begin maart. Indien u zich heeft aangemeld via woningdossier, ontvangt u automatisch bericht.

2545c-int-LRegenboog.jpg

Sneak preview event 14 november 2019

beeld_7 voorslidernieuws 2.png

Vergunning rond

Het duurde even, maar er is goed nieuws! De ontwerpen van de woningen en de buitenruimte zijn klaar en de omgevingsvergunning is definitief verleend door de Gemeente Gooise Meren. De komende maanden worden de impressies, plattegronden en verkoopdocumentatie afgemaakt, zodat in het voorjaar van 2020 de verkoop dan eindelijk kan starten. 

beeld_5.voorslider nieuws 1.png

Informatieavond

Op woensdagavond 6 februari heeft er een tweede informatie-bijeenkomst plaatsgevonden voor omwonenden, bewoners van Muiden en belangstellenden voor de woningen. Wij hebben een groot aantal geïnteresseerden middels informatiepanelen en een maquette een inkijkje kunnen geven in het definitieve ontwerp van het plan, de openbare ruimte en de plattegronden van de woningen.

schaatsen.jpg

Schaatsen op de werf

Van 1 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 kunt u schaatsen op de werf. Er is een 375 vierkante meter grote schaatsbaan van echt ijs aangelegd met daarnaast een verwarmde tent waar u in winterse sferen kunt genieten van dranken en happen. In de hele maand december zijn er verschillende leuke activiteiten voor jong en oud. Komt u ook een kijkje nemen en een rondje schaatsen of een borrel drinken? Check onze facebookpagina voor de openingstijden en activiteiten.

We wensen u hele fijne feestdagen, veel schaatsplezier en een goed 2019!