Een verhaal over bijzonder wonen.

Jol

6 Luxe werfwoningen
Van 105 tot 143 m2 woonoppervlakte


Net buiten de werf staan zes ruime eengezinswoningen die onderdeel uitmaken van het vestingstadje. Dat spreekt ook uit de ontwerpen die perfect aansluiten op de historie van Muiden. U vindt hier een combinatie van het comfort van nieuwbouw en het karakter van de geschiedenis. De hoekwoningen beschikken over een terras op de eerste verdieping en één van deze woningen heeft uitzicht op de Zeedijk, terwijl de andere woningen aan de achterzijde over een intiem en sfeervol patiotuintje beschikken.


K E N M E R K E N:
• Stadswoningen van 105 -143 m2
• 4 kamers
• 1 badkamer
• Tuin of terras

Beschikbaarheid

Bouwnummer

Metrage

Vraagprijs

Beschikbaar

Plattegrond

M39 143m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Jol_M39_plattegrond.pdf
M40 105m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Jol_M40_plattegrond.pdf
M41 115m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Jol_M41_plattegrond.pdf
M42 131m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Jol_M42_plattegrond.pdf
M43 107m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Jol_M43_plattegrond.pdf
M44 136m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Jol_M44_plattegrond.pdf
Sfeerbrochure download
Plattegrondbrochure download
Siematic projectbrochure download

HYPOTHEEKADVISEUR

De Kredieter is als hypotheekadviseur verbonden aan De Werf bij De Sluis in Muiden, een team van specialisten staat klaar om vrijblijvend en kosteloos uw mogelijkheden in kaart te brengen.

AANMELDEN PROJECT

Heeft u interesse in een van de woningen maar nog geen woningdossier aangemaakt, meldt u zich direct aan. Klik op onderstaande button en u kunt in één minuut een persoonlijk woningdossier aanmaken. Via het persoonlijk woningdossier houden wij u op de hoogte en kunt u zich bij start verkoop inschrijven voor een woning. 

Aanmelden
DeWerfbijdeSluisinMuiden_Overzichtsfoto.jpg

Maart start verkoop

Om een beter beeld te krijgen van de werfwoningen, appartementen en penthouses, zijn alle woningen online te bekijken op de woningaanbodpagina. Binnenkort zullen ook de prijzen bekend gemaakt worden en kunt u zich aanmelden voor de start verkoop begin maart. Indien u zich heeft aangemeld via woningdossier, ontvangt u automatisch bericht.

2545c-int-LRegenboog.jpg

Sneak preview event 14 november 2019

beeld_7 voorslidernieuws 2.png

Vergunning rond

Het duurde even, maar er is goed nieuws! De ontwerpen van de woningen en de buitenruimte zijn klaar en de omgevingsvergunning is definitief verleend door de Gemeente Gooise Meren. De komende maanden worden de impressies, plattegronden en verkoopdocumentatie afgemaakt, zodat in het voorjaar van 2020 de verkoop dan eindelijk kan starten. 

beeld_5.voorslider nieuws 1.png

Informatieavond

Op woensdagavond 6 februari heeft er een tweede informatie-bijeenkomst plaatsgevonden voor omwonenden, bewoners van Muiden en belangstellenden voor de woningen. Wij hebben een groot aantal geïnteresseerden middels informatiepanelen en een maquette een inkijkje kunnen geven in het definitieve ontwerp van het plan, de openbare ruimte en de plattegronden van de woningen.

schaatsen.jpg

Schaatsen op de werf

Van 1 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 kunt u schaatsen op de werf. Er is een 375 vierkante meter grote schaatsbaan van echt ijs aangelegd met daarnaast een verwarmde tent waar u in winterse sferen kunt genieten van dranken en happen. In de hele maand december zijn er verschillende leuke activiteiten voor jong en oud. Komt u ook een kijkje nemen en een rondje schaatsen of een borrel drinken? Check onze facebookpagina voor de openingstijden en activiteiten.

We wensen u hele fijne feestdagen, veel schaatsplezier en een goed 2019!