Een verhaal over bijzonder wonen.

Klipper

6 Luxe appartementen en 2 luxe penthouses
Van 130 tot 156 m2 woonoppervlakte


Klipper bestaat uit twee gebouwen die tegen elkaar aan staan en allebei ruimte bieden aan acht appartementen en een penthouses. Op iedere etage bevinden zich twee woningen. Dit gaat niet ten koste van uw privacy, want de lift biedt via een brede hal direct toegang tot de woning. De grote puien zorgen voor een stoer uiterlijk van het gebouw, voor een schitterend uitzicht en voor direct contact met de werf. Alle woningen beschikken over een ruime buitenruimte op het westen, dus met veel zon.

K E N M E R K E N:
• Appartementen van 138 - 156 m2 met buitenruimte
• Penthouses van 130 m2 met terras
• 3 kamers
• 1 badkamers
• Lift

Beschikbaarheid Downloads

Bouwnummer

Metrage

Vraagprijs

Status

Plattegrond

D09 156m2 €1.250.000 Beschikbaar Bekijk plattegrond
Klipper_D09_plattegrond.pdf
D10 138m2 €1.125.000 Beschikbaar Bekijk plattegrond
Klipper_D10_plattegrond.pdf
D11 142m2 €1.125.000 Beschikbaar Bekijk plattegrond
Klipper_D11_plattegrond.pdf
D12 142m2 €1.125.000 Beschikbaar Bekijk plattegrond
Klipper_D12_plattegrond.pdf
D13 142m2 €1.125.000 Onder optie Bekijk plattegrond
Klipper_D13_plattegrond.pdf
D14 142m2 €1.125.000 Beschikbaar Bekijk plattegrond
Klipper_D14_plattegrond.pdf
D15 130m2 €1.300.000 Onder optie Bekijk plattegrond
Klipper_D15_plattegrond.pdf
D16 130m2 €1.300.000 Beschikbaar Bekijk plattegrond
Klipper_D16_plattegrond.pdf
Sfeerbrochure download
Plattegrondbrochure download

HYPOTHEEKADVISEUR

De Kredieter is als hypotheekadviseur verbonden aan De Werf bij De Sluis in Muiden, een team van specialisten staat klaar om vrijblijvend en kosteloos uw mogelijkheden in kaart te brengen.

AANMELDEN PROJECT

Heeft u interesse in een van de woningen maar nog geen woningdossier aangemaakt, meldt u zich direct aan. Klik op onderstaande button en u kunt in één minuut een persoonlijk woningdossier aanmaken. Via het persoonlijk woningdossier houden wij u op de hoogte en kunt u zich bij start verkoop inschrijven voor een woning. 

Aanmelden
3-2608b-stills-nacht0002.jpg

Update 2020

Helaas zijn de maatregelen onlangs weer aangescherpt, waardoor wij u de komende tijd niet kunnen ontvangen op de Werf. Dit heeft ons doen besluiten om de verkoop van De Werf bij de Sluis in Muiden in het tweede kwartaal van 2021 weer op te pakken. Mocht u in de tussentijd vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u ons bereiken via 020 - 4702255 of  via info@dewerfbijdesluisinmuiden.nl. Ons verkoopteam staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

We hopen u in 2021 weer te mogen begroeten op de werf en wensen u voor nu heel fijne feestdagen en een mooi en gezond 2021.

1-2537a-int-PB-blok-A-0000.jpg

Inloopavond: iedere dinsdag 17:00 - 18:30

Iedere dinsdagavond bent u welkom tussen 17:00 - 18:30 op De Werf bij de Sluis in Muiden. Op deze inloopavonden kunt u rustig over de werf wandelen om van uw toekomstige uitzicht te genieten, de maquette en de afwerking-presentaties van Studio Piet Boon, SieMatic en Tortu te bekijken en vragen te stellen aan ons verkoopteam. Wij praten u graag bij over alle ontwikkelingen rondom dit bijzondere project. We zien u graag verschijnen, graag tot dan!

2-2608b-foto0369.jpg

Open Dag za. 12 sept

In de nazomer wordt er nog flink gevaren op het IJmeer en is het een komen en gaan van zeilboten en sloepjes. Toekomstige bewoners van De Werf bij de Sluis in Muiden zitten straks altijd op de eerste rang. Wilt u ook de perfecte nazomer op de werf ervaren? U bent van harte welkom tijdens de Open Dag op zaterdag 12 september van 15.00 - 17.00 uur. U kunt onder het genot van een corona-proof drankje over de werf wandelen, de maquette en de afwerking-presentaties van Studio Piet Boon, SieMatic en Tortu bekijken en vragen stellen aan ons makelaarsteam. Wij praten u graag bij over alle ontwikkelingen rondom dit bijzondere project. 

 

Aanmelden verplicht 
Om u op een veilige manier, conform de RIVM-maatregelen, te kunnen ontvangen, vragen wij u om een tijdslot te kiezen via uw eigen woningdossier. U kunt zich ook aanmelden via ons makelaarsteam, dat op werkdagen bereikbaar is via: 020 470 22 55.

We zien u graag zaterdag 12 september!

3-2608b-stills-nacht0005.jpg

Zomerborrel 9 juli

Goed nieuws. De verkoop is in volle gang en de eerste woningen zijn inmiddels al toegewezen. Wilt u meer weten over de nog beschikbare werfwoningen, appartementen of penthouses? Of wilt u ervaren hoe het is om vanaf De Werf in de richting van het IJmeer te varen? Dan bent u van harte welkom op onze Zomerborrel, donderdag 9 juli aanstaande. Tijdens deze gezellige borrel heffen wij graag het glas met u en praten wij u bij over alle ontwikkelingen rondom dit bijzondere project.

Om alles volgens de RIVM-maatregelen te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk om een tijdvak te selecteren via uw persoonlijke woningdossier. Zodra u zich heeft aangemeld, ontvangt u alle informatie.

Wij hopen u op 9 juli aanstaande te mogen verwelkomen op De Werf bij de Sluis in Muiden.

1-2-Tjalk-A-Exterieur.jpg

Start verkoop 8 juni

Vanaf maandag 8 juni worden alle belangstellenden uitgenodigd om zich via het persoonlijke woningdossier, op een of meerdere woningen/appartementen naar keuze (max 4), in te schrijven. De verkoopinformatie waaronder de prijslijst is te vinden onder downloads of in uw woningdossier. Heeft u vragen of wilt u de verkoopbrochure ontvangen? Neem dan contact op met de makelaar: 020 470 225 of info@dewerfbijdesluisinmuiden.nl.

2-2608b-stills-nacht0000.jpg

8 juni start verkoop

Vanaf maandag 8 juni worden alle belangstellenden voor een woning of appartement uitgenodigd om zich via het persoonlijke woningdossier, op een of meerdere woningen/appartementen naar keuze (max 4), in te schrijven. In de week van 2 t/m 5 juni kunt u op afspraak een verkoopbrochure ophalen. Er is dan ook de gelegenheid om vragen te stellen, de maquette te bekijken en over het terrein te lopen. Om alles conform de richtlijnen van het RIVM te kunnen laten verlopen, is het van belang dat u zich vooraf aanmeldt voor een tijdvak in uw eigen woningdossierMeld u nu aan.

 

De prijslijst met de vraagprijzen voor de appartementen, werfwoningen en penthouses is te vinden onder downloads of in het eigen woningdossier. In de komende weken zullen ook alle andere belangrijke stukken zoals de verkoopinformatie op de website geplaatst worden. Zo kunt u zich alvast goed voorbereiden. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om een persoonlijke afspraak te maken of een vraag hebben, neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam staat voor u klaar en is tijdens werkdagen bereikbaar op 020 – 470 22 55 of via info@dewerfbijdesluisinmuiden.nl.

2-2608b-foto0362.jpg

Ontwikkelingen gaan door ondanks COVID-19

De animo voor het start verkoop event van De Werf bij de Sluis in Muiden was groot. Desondanks waren wij, door de maatregelen rondom het coronavirus, helaas genoodzaakt om de start van de verkoop uit te stellen. Dit uitstel betekent niet dat het project stil ligt. Integendeel. Achter de schermen wordt er hard gewerkt door de verschillende partijen. Als straks het normale leven weer op gang komt, kunnen wij dus weer met volle kracht vooruit en kan de verkoop van dit bijzondere project alsnog van start gaan.
 
Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ons verkoopteam staat voor u klaar en is tijdens werkdagen bereikbaar op 020 - 470 22 55 of via info@dewerfbijdesluisinmuiden.nl.

2-Finn_F18_interieur_3.jpg

Start verkoop uitgesteld wegens RIVM richtlijnen

Conform de nieuwe richtlijnen van het RIVM zijn wij, gezien de grote belangstelling, helaas genoodzaakt om het start verkoopevent en hiermee ook de start verkoop van De Werf bij de Sluis in Muiden uit te stellen. Zodra wij een nieuwe datum kunnen prikken, ontvangen geïnteresseerden als eerste een nieuwe uitnodiging. Meld u aan via het woningdossier om op de hoogte te blijven, of neem contact op met de makelaar voor meer informatie: 020 470 2255.

4-Pampus_G23_interieur.jpg

Start verkoop 14 maart

Zaterdag 14 maart start de verkoop van De Werf bij de Sluis in Muiden. Heeft u zich nog niet aangemeld? Kies dan snel een tijdvak tussen 11.00 en 13.00 uur via uw eigen woningdossier, of bel met de makelaar voor een afspraak: 020 470 2255. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met alle belangrijke informatie. We werken met tijdvakken zodat we u tijdens het bezoek zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. We vragen hiervoor uw begrip. Mocht u dit weekend niet in de gelegenheid zijn om te komen, na de eerste open dag hebben wij wekelijks (donderdag van 17:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 13:00 uur) open dagen op locatie. U kunt ook een afspraak met ons maken.

Let op: de open dagen zijn tot en met donderdag 2 april 2020 i.v.m. sluiting van de biedingsprocedure op 3 april 2020.

DeWerfbijdeSluisinMuiden_Overzichtsfoto.jpg

Maart start verkoop

Om een beter beeld te krijgen van de werfwoningen, appartementen en penthouses, zijn alle woningen online te bekijken op de woningaanbodpagina. Binnenkort zullen ook de prijzen bekend gemaakt worden en kunt u zich aanmelden voor de start verkoop begin maart. Indien u zich heeft aangemeld via woningdossier, ontvangt u automatisch bericht.

2545c-int-LRegenboog.jpg

Sneak preview event 14 november 2019

beeld_7 voorslidernieuws 2.png

Vergunning rond

Het duurde even, maar er is goed nieuws! De ontwerpen van de woningen en de buitenruimte zijn klaar en de omgevingsvergunning is definitief verleend door de Gemeente Gooise Meren. De komende maanden worden de impressies, plattegronden en verkoopdocumentatie afgemaakt, zodat in het voorjaar van 2020 de verkoop dan eindelijk kan starten. 

beeld_5.voorslider nieuws 1.png

Informatieavond

Op woensdagavond 6 februari heeft er een tweede informatie-bijeenkomst plaatsgevonden voor omwonenden, bewoners van Muiden en belangstellenden voor de woningen. Wij hebben een groot aantal geïnteresseerden middels informatiepanelen en een maquette een inkijkje kunnen geven in het definitieve ontwerp van het plan, de openbare ruimte en de plattegronden van de woningen.

schaatsen.jpg

Schaatsen op de werf

Van 1 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 kunt u schaatsen op de werf. Er is een 375 vierkante meter grote schaatsbaan van echt ijs aangelegd met daarnaast een verwarmde tent waar u in winterse sferen kunt genieten van dranken en happen. In de hele maand december zijn er verschillende leuke activiteiten voor jong en oud. Komt u ook een kijkje nemen en een rondje schaatsen of een borrel drinken? Check onze facebookpagina voor de openingstijden en activiteiten.

We wensen u hele fijne feestdagen, veel schaatsplezier en een goed 2019!