Een verhaal over bijzonder wonen.

Regenboog

9 Luxe appartementen en 1 luxe penthouse
Van 68 tot 219 m2


Regenboog heeft de uitstraling van een pakhuis. Stoer en stevig, zonder opsmuk. Op de begane grond bevinden zich drie tweelaagse stadswoningen, vanaf de tweede verdieping bevat Regenboog zes compacte appartementen met daarboven het penthouse. Het gebouw ligt pal naast de Zeedijk en biedt uitzicht over de werf én de Hellingstraat. Hier komen de twee werelden letterlijk samen: de levendigheid van het stadje en de weidsheid van het buitengebied.


K E N M E R K E N:
• Appartementen van 68 - 219 m2
• van 2 - 6 kamers, 1-2 badkamers, buitenruimte
• 1 penthouse op 4 hoog van 215 m2
• 5 kamers, 2 badkamers, 6 balkons
• Lift

Beschikbaarheid

Bouwnummer

Metrage

Vraagprijs

Beschikbaar

Plattegrond

L29 145m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Regenboog_L29_plattegrond.pdf
L30 173m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Regenboog_L30_plattegrond.pdf
L31 219m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Regenboog_L31_plattegrond.pdf
L32 69m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Regenboog_L32_plattegrond.pdf
L33 87m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Regenboog_L33_plattegrond.pdf
L34 111m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Regenboog_L34_plattegrond.pdf
L35 68m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Regenboog_L35_plattegrond.pdf
L36 86m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Regenboog_L36_plattegrond.pdf
L37 103m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Regenboog_L37_plattegrond.pdf
L38 215m2 n.t.b Ja Bekijk plattegrond
Regenboog_L38_plattegrond.pdf
Sfeerbrochure download
Plattegrondbrochure download
Siematic projectbrochure download

HYPOTHEEKADVISEUR

De Kredieter is als hypotheekadviseur verbonden aan De Werf bij De Sluis in Muiden, een team van specialisten staat klaar om vrijblijvend en kosteloos uw mogelijkheden in kaart te brengen.

AANMELDEN PROJECT

Heeft u interesse in een van de woningen maar nog geen woningdossier aangemaakt, meldt u zich direct aan. Klik op onderstaande button en u kunt in één minuut een persoonlijk woningdossier aanmaken. Via het persoonlijk woningdossier houden wij u op de hoogte en kunt u zich bij start verkoop inschrijven voor een woning. 

Aanmelden
DeWerfbijdeSluisinMuiden_Overzichtsfoto.jpg

Maart start verkoop

Om een beter beeld te krijgen van de werfwoningen, appartementen en penthouses, zijn alle woningen online te bekijken op de woningaanbodpagina. Binnenkort zullen ook de prijzen bekend gemaakt worden en kunt u zich aanmelden voor de start verkoop begin maart. Indien u zich heeft aangemeld via woningdossier, ontvangt u automatisch bericht.

2545c-int-LRegenboog.jpg

Sneak preview event 14 november 2019

beeld_7 voorslidernieuws 2.png

Vergunning rond

Het duurde even, maar er is goed nieuws! De ontwerpen van de woningen en de buitenruimte zijn klaar en de omgevingsvergunning is definitief verleend door de Gemeente Gooise Meren. De komende maanden worden de impressies, plattegronden en verkoopdocumentatie afgemaakt, zodat in het voorjaar van 2020 de verkoop dan eindelijk kan starten. 

beeld_5.voorslider nieuws 1.png

Informatieavond

Op woensdagavond 6 februari heeft er een tweede informatie-bijeenkomst plaatsgevonden voor omwonenden, bewoners van Muiden en belangstellenden voor de woningen. Wij hebben een groot aantal geïnteresseerden middels informatiepanelen en een maquette een inkijkje kunnen geven in het definitieve ontwerp van het plan, de openbare ruimte en de plattegronden van de woningen.

schaatsen.jpg

Schaatsen op de werf

Van 1 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 kunt u schaatsen op de werf. Er is een 375 vierkante meter grote schaatsbaan van echt ijs aangelegd met daarnaast een verwarmde tent waar u in winterse sferen kunt genieten van dranken en happen. In de hele maand december zijn er verschillende leuke activiteiten voor jong en oud. Komt u ook een kijkje nemen en een rondje schaatsen of een borrel drinken? Check onze facebookpagina voor de openingstijden en activiteiten.

We wensen u hele fijne feestdagen, veel schaatsplezier en een goed 2019!