De vrijheid van wonen aan het water

de woningen

Fase 1 (Verkocht)

3 vrije kavels aan de Vecht

3 monumentale renovatiewoningen

 

Fase 2 (Bouw gestart, nog enkele woningen beschikbaar)

11 werfhuizen van ca. 109 - 209 m²

20 appartementen van ca. 94 - 156 m²

4 penthouses van ca. 98 - 200 m²

 

Fase 3 a+b (Start verkoop medio 2024)

4 watervilla's van ca. 271 - 275 m²

6 stadswoningen van ca. 105 - 142 m²

12 appartementen van ca. 68 - 120 m²

VIND UW WONING

DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG

Bij de ontwikkeling van De Werf bij de Sluis in Muiden is er veel aandacht besteed aan de duurzaamheid van de woningen. Toekomstige bewoners genieten hier straks van het goede leven aan de Vecht zonder zorgen over een hoge energierekening en onderhoud.

Alle nieuwbouwwoningen op de Werf zijn:

✔︎ volledig gasloos

✔︎ voorzien van Energielabel A+++

✔︎ voorzien van zuinige installaties

✔︎ voorzien van Warmte- en koude opslag (WKO)

✔︎ voorzien van Warmteterugwinning units (WTW)

✔︎ onderhoudsarm

Daarnaast is er de mogelijkheid voor oplaadpunten in de parkeergarage. En zorgt het rioleringssysteem voor de afvoer van regenwater naar de Vecht.

Werf-duurzaam-web#1.jpg
E21-2_940x560.jpg

DE VOORDELEN VAN EEN NIEUWBOUWWONING

 

Energiezuinig en Duurzaam
Met een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A+++ is een nieuwbouwhuis zeer energiezuinig en door goede isolatie en duurzame technieken en bouwmaterialen zijn nieuwbouwwoningen duurzamer.

Onderhoudsarm
Nauwelijks nodig voor de eerste vijf jaar en daarna onderhoudsarm.

Comfortabel
Moderne technieken op gebied van (geluids-)isolatie en luchtkwaliteit verhogen het comfort. Op bouwkundig gebied wordt het comfort verhoogd door hogere deuren en plafonds, minder steile trappen en ruimere toiletruimten en gangen oplevert.

Op maat
De keuken, badkamer en sanitair zijn naar eigen smaak uit te zoeken. En er zijn ook meerwerkopties mogelijk, waardoor u van een nieuwbouwhuis écht uw huis kunt maken.

architect Rijnboutt

Erfgoed staat volop in de belangstelling. “Bij Rijnboutt geloven we in het principe behoud door ontwikkeling. De transformatie van scheepswerf naar woongebied is een belangrijke culturele opgave, niet alleen met het oog op de geschiedenis van Muiden maar ook in het belang van een duurzame toekomst.", Bart van der Vossen, architect Rijnboutt Architecten. Rijnboutt heeft De Werf bij de Sluis in Muiden met heel veel liefde voor de plek en oog voor de omgeving herontwikkeld. Het is niet de eerste keer dat de architecten van Rijnboutt een herbestemmingsopgave tot een succesvol einde brengen.

Bekijk website architect
E21-1_940x560.jpg

Altijd een parkeerplek

Muiden is een historisch stadje en dat betekent dat parkeren soms een uitdaging kan zijn. Dit geldt niet voor de bewoners van De Werf bij de Sluis in Muiden. Voor hen wordt parkeren geen enkel probleem. Zo beschikt iedere nieuwbouwwoning over 1 of 2 parkeerplekken, veelal in de ondergrondse parkeergarage (koopsom ca. € 35.000 v.o.n.), die is voorzien van een duidelijke in- een uitrit in de Zeestraat. Na het parkeren van de auto zijn er drie uitgangen die u, via de appartementengebouwen, naar het binnenterrein leiden. Op één deel van dit binnenterrein zijn twee plekken voor deelauto's en zestien parkeerplekken (koopsom ca. € 30.000 v.o.n.) die tevens zijn toegewezen aan een aantal woningen binnen dit plan.

 

Studio Piet Boon

Bij een aantal appartementen en werfwoningen is het mogelijk om te kiezen voor een interieur van de hand van Studio Piet Boon. Een gerenommeerde internationale designstudio, gespecialiseerd in het ontwerpen van moeiteloos exclusieve leefomgevingen. Het functionele en industriële karakter van de werf die transformeert tot luxe woongebied, sluit naadloos aan bij het DNA van Studio Piet Boon. Dat geldt ook voor de architectuur. Deze past perfect bij de ontwerptaal: stoer, functioneel, slim en een mooie variatie met een duidelijke signatuur. Kopers die kiezen voor een woning van de hand van Studio Piet Boon zijn verzekerd van een perfect doordacht en verfijnd ontworpen interieur. Deze woningtypes bieden de ultieme woonbeleving met de onmiskenbare signatuur van de gerenommeerde ontwerpstudio. Bij de keuze behoort tevens exclusief de mogelijkheid om door het ontwerpteam geïnspireerd en geadviseerd te worden voor de inrichting van de woning. Van keuken tot sanitair en meubilair, de experts van Studio Piet Boon staan u bij om uw woning volledig in uw wensen te laten voorzien.

Studio Piet Boon.jpg

Afwerking Fase 2 en 3

De woningen uit Fase 2 krijgen een industrieel karakter met een moderne en hoogwaardige afwerking. Bij alle woningen is de keuken (SieMatic), de badkamer (Zwarthoed-Kirry), afgewerkte plafonds en het eerste recht op huren van een ligplaats in de jachthaven in de koopsom inbegrepen. Zowel voor de keuken als voor de badkamer wordt per woning een ontwerp op maat gemaakt. U kunt uiteraard ook een keuken of badkamer naar eigen wens laten ontwerpen via de aangesloten leveranciers.

INTERESSE

 

Heeft u interesse in een werfhuis, stadswoning, appartement of penthouse, neem dan contact op met een van onze makelaars of meld u zich online aan. De makelaars zijn er om u van alle gewenste informatie te voorzien.

 

Heeren Makelaars

Sander Bovenkerk &

Michiel Floberg

020 470 2255

Nienaber Makelaars

Berndt van der Eijk & Ewoud Rehe

0294 417 118

 

Interesse

Bijzonder wonen aan het water